Over ons

Het kristal heldere bergmeer hierboven symboliseert onze volledige transparantie, waarmee we ons onderscheiden in de markt. Wij werken heel anders dan in de branche gebruikelijk.
Wij zijn volledig transparant in onze kosten, dat is open en eerlijk.
Als u dat wilt, werken wij bij al uw verzekeringen zonder provisie. Bij provisie betaalt u namelijk altijd, ook als u geen advies krijgt. En u weet niet wat uw adviseur kost.

U verwacht van uw onafhankelijke adviseur dat hij u goed verzekerd, voor een zo laag mogelijke premie. Een lagere premie zorgt bij het provisie systeem voor een lagere beloning. Wij vinden uurtarief de beste garantie voor echt onafhankelijk advies. Met name bij levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheids verzekeringen, kan dit u veel voordeel opleveren. Wij adviseren u systematisch, vakkundig, persoonlijk en voor een ongekend scherpe prijs.

Wij zijn lid van een grote inkooporganisatie om goede voorwaarden en een scherpe prijs te kunnen bieden. We werken met vergelijkingsprogramma's om bijvoorbeeld de goedkoopste aanbieder voor u te vinden. Door ervaring en goede automatisering hebben we minimale adviesuren nodig. U krijgt altijd een schriftelijke offerte vooraf, die u tekent voor akkoord.
Geen vervelende financiŽle verrassingen achteraf dus.

Dankzij onze risicoanalyse bent u goed, maar niet over verzekerd. Wij adviseren over preventie, bijvoorbeeld om uw ziekteverzuim terug te dringen. Kijkt u vooral naar onze tips, zowel voor bedrijven als particulieren, voor een eerste indruk van onze werkwijze.
Vraag vrijblijvend en kostenloos een second opinion